Maak een afspraak met Podozorg Berlikum

Kom langs in mijn praktijk!

Ik verwelkom u graag in mijn praktijk. Bel naar 06-31214111 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak een afspraak met Podozorg Berlikum.

Openingstijden en bereikbaarheid

Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 18.00. De praktijk in Berlikum is geopend op woensdag. De praktijk in Leeuwarden is geopend op donderdag. De praktijk in Boornbergum is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag. In overleg zijn andere tijden en/of locaties mogelijk.

Telefonisch zijn we 24/7 bereikbaar. Tijdens behandelingen kan ik de telefoon niet altijd aannemen, maar wanneer u het antwoordapparaat inspreekt wordt u dezelfde dag nog terug gebeld.

Contactformulier

Wilt u liever contact opnemen via ons contactformulier? Klik dan op de onderstaande knop! Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen op uw bericht te reageren.

Maak een afspraak

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.