Steunzolen bij Podozorg Berlikum

Steunzoolvervaardiging

Als een therapiezool onderdeel is van de behandeling podologie, worden deze vervaardigd in de eigen werkplaats van Podozorg. Doordat we uw voet onderzocht hebben en weten welke eigenschappen de materialen van de steunzolen hebben, kunnen we een perfect passend product voor u maken. Podozorg is continu op zoek naar de beste oplossing voor uw voeten en investeert veel tijd en geld in onderzoek naar de beste oplossing.

Behandelingen van Podozorg Berlikum

Verschillende methodes om een steunzool te maken:

2D scan

Aan de hand van de 2D scan kunnen we in de computer een steunzool ontwerpen en deze uitfrezen met ons eigen CAD/CAM systeem.

Totaal- of halffabrikaat

Ook kunnen we een zool maken op basis van een totaal- of halffabrikaat. De basisvorm van de steunzool is dan al klaar, deze kunnen we nog aanpassen door verschillende steun- of ontlastingselementen hieraan toe te voegen.

Verschillende elementen

Ook kan het voorkomen dat we een zool helemaal opbouwen uit verschillende elementen van verschillende hardheden en diktes. We beginnen met een stukje leer en plakken hier alle elementen op, totdat hij perfect past onder uw voet.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.